Aknebehandling

Laserverket i Stockholm genomför aknebehandlingar som minskar talgproduktionen och bakterierna i huden. Behandlingen gör att inflammationen i porerna lindras effektivt. Aknebehandlingen som görs i Stockholm minskar utslagen på huden och bromsar att det blir nya utslag, tyvärr kan man inte bota aknen helt men du kan däremot förbygga den med regelbundna behandlingar. Kontakta oss så berättar vi mer om vår aknebehandling på Laserverket i Stockholm.

Inför aknebehandling

Om aknebehandlingen i Stockholm

Inledningsvis stryks en medicinsk carbonkräm på huden som ska behandlas. Krämen torkar in i huden innan laserbehandlingen påbörjas. Aknehandlingen har en djupgående effekt när den med värme rubbar talgkörtlarna i huden. Resultatet blir en renare samt finare hy samtidigt som talgproduktionen minskar. Behandlingen fungerar endast på aktiv akne och inte på ärr som orsakats av akne. Aknehandlingen är inte permanent utan kan komma tillbaka på samma område, då måste en ny aknebehandling genomföras.

Efter en aknebehandling

Det behandlade området blir vanligtvis irriterat och rodnat i 1–2 dagar efter behandlingen, undvik därför att sola ett par dagar efter din aknebehandling. Aknebehandlingen upprepas fyra gånger med en veckas mellanrum för att dämpa den aktiva aknen. Därefter rekommenderar vi en behandling per månad för att skapa en balans i din hud.

Fördelar med aknebehandlingen

Boka tid för aknebehandling

Du är välkommen att kontakta oss för frågor och bokning av tid. Vi på Laserverket i Stockholm har goda erfarenheter inom aknebehandling. Kontakta oss på 070-7736085 eller boka knappen uppe till höger.