Laser mot ärr i centrala Stockholm

Har du oönskade ärr som du vill ska försvinna? Då har du kommit helt rätt! Vi på Laserverket i centrala Stockholm gör laserbehandlingar med co2 laser. Vi behandlar akneärr, brännskadeärr, kraterärr och dylikt. Med andra ord behandlar vi olika sorters ärr med laser då det är väldigt effektivt. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation för att höra mer hur en laserbehandling skulle hjälpa dig att äntligen bli av med dina ärr. 

Säker ärrbehandling med laser

Varje individ är unik och därför är det av vikt att vi anpassar laserbehandlingen av dina ärr efter dina behov. Därför rekommenderar vi att du bokar en tid för en kostnadsfri konsultation så att vi kan gå igenom hur ärrbehandlingen skulle gå till för just dig. Givetvis går det bra att både ringa och att använda boka-knappen här på hemsidan, varmt välkommen!

Avancerad utrustning

Vi på Laserverket strävar alltid efter att du ska känna dig trygg samtidigt som du ska få ett bra resultat av behandlingen. Just därför har vi satsat på den mest avancerade utrustningen som finns på marknaden. Vi jobbar med Co2 laser från DEKA Laser som är världsledande på området. Detta i kombination med att vi är certifierade laserterapeuter med gedigen erfarenhet bidrar till att nå den målsättningen.

Varmt välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation redan idag.