Filler - Bevara ditt vackra naturliga jag

Kollagen och mängden fett i huden minskar med åren. Huden förlorar sin elasticitet och kan inte förnya sig lika effektivt. Huden blir allt tunnare och förlorar även i volym. Rynkor och fina linjer syns allt tydligare. Med tiden kan även dina ansiktsuttryck förändras. Med en fillerbehandling minskar vi dina rynkor och fina linjer.
Vi ökar din volym där du önskar och vi ser till att du får tillbaka dina ansiktsuttryck och personlighet igen. En fillerbehandling är ett alldeles utmärkt alternativ till plastikkirurgi. Det går mycket snabbare och ger fina resultat över lång tid och du bevarar ditt vackra naturliga jag.

Patientsäkerhet

Vi använder Filorga Art Filler som är ISO -och CE klassad medicinsk produkt. Den har studerats i en 18 månader lång studie som bevisat att det inte finns någon som helst risk för inflammatoriska knölar. Självklart är du som kund försäkrad genom en behandlingsskadeförsäkring.

Filorga Art Filler

Filorga Art Filler innehåller 0,3% lidokain som ger en mer behaglig behandling. Med innehållande av tre olika slags hyaluronsyra får du både volym, utjämning och skulptering. Filorga Art Filler stimulerar hudens kollagensyntes och elastiska fibrer. Det är bevisat den enda fillern på marknaden som har den typen av egenskaper.

Inför din fillerbehandling

Vid varje behandlingstillfälle ingår alltid tid för konsultation. Tillsammans går vi igenom hälsotillstånd och den planerade behandlingens alla steg. Det ingår också ett återbesök efter 2 veckor där vi följer upp behandlingen.

Det tar lite energi att få en fillerbehandling. Se därför till att du ätit och druckit ordentligt innan. Du måste vara frisk och vara fri från infektioner i kroppen. Om du är gravid eller ammar så kan vi inte göra någon behandling. Du bör inte äta Omega-3 tillskott eller Treo eftersom det ökar risken för blåmärken.

Fillerbehandling

Vi rengör behandlingsområdet och applicerar lokalbedövning. När lokalbedövningen verkat utförs behandlingen i ett tempo som är bekvämt för dig. En del kan känna lite obehag men det gör inte ont.

En fillerbehandling håller olika länge på olika områden. Hur länge det håller beror också på din nedbrytningsförmåga. Läpparna håller ca 6 månader. Haka, panna, kinder och kindben ca 8-12 månader.

Efter en fillerbehandling

Ett återbesök ingår efter 2 veckor ifall du vill. Vi följer då upp din behandling och eventuella korrigeringar görs ifall det behövs. Efter en behandling ska du undvika att ta på området. Helst inget smink dem första timmarna. Dem två första dagarna ska undvika alkohol, röka, bastu och träna hårt. Undvik också att sova på behandlingsområdet.