Fillers för argrynkor och rökrynkor

Såväl argrynkor som rökrynkor får oss att se bekymrade och arga ut. Något som kanske inte alls återspeglar hur vi känner oss och något oftast får oss att se äldre ut än vi är. Dessa rynkor är enkla att åtgärda med fillers, en behandling som är effektiv och som varar länge.

Fillers för argrynka

Argrynkan är den rynka som bildas mellan våra ögonbryn och som särskilt framhävs vid exempelvis stress eller ansträngning. Bortsett från att den ger oss ett åldrat utseende får den oss också att se arga ut (därav namnet).
Argrynkan kan även hos en del ge besvärande huvudvärk vilken du kan bli av med med hjälp av fillers.

Med fillers får man enkelt och snabbt argrynkan att jämnas ut utan att musklerna runt omkring förlamas. Fillers för argrynka är en av de kanske allra vanligaste behandlingarna idag. Behandlingen går snabbt, är nästintill smärtfri och du ser resultaten nästan med detsamma.

Fillers för rökrynkor

Rökrynkor är de rynkor som uppstår runt munnen. Det är kanske vanligast att dessa syns på ovansidan av munnen men kan också hos en del personer förekomma på undersidan.
Även om rökning kan orsaka dessa rynkor finns det också väldigt många icke-rökare som besväras av samma problem.

Bortsett från att rökrynkor kan ge dig ett åldrat utseende kan de även uppfattas skapa bekymmer när du exempelvis bär läppstift eftersom läppstiftet lättare flyter ut i rynkorna och inte stannar innanför läppkonturerna.

Det finns två olika typer av rökrynkor. Dels har vi dem som är statiska, det vill säga synliga hela tiden och vidare har vi dem som brukar kallas för aktiva vilka syns enbart vid sammandragningar av det specifika området. Oavsett om du besväras av statiska eller aktiva rökrynkor kan vi med hjälp av fillers hjälpa dig att sudda ut dessa. Fillers för rökrynkor fyller ut volymen och får både rynkor och fina linjer att minska avsevärt. Huden återfår sin spänst och resultatet blir naturligt och varar oftast ganska länge.