Fillers sura mungipor

Återfå dina ansiktsuttryck som speglar din personlighet!

Med åren har vår hud genomgått mycket. Stress, många timmar i solen och vår ålder inte minst sätter sina spår i form av fina linjer, veck och rynkor. Även om en del av linjerna som uppstår kan vara ganska charmiga kan en del av dessa också besvära oss. I synnerhet om de ändrar vårt utseende och våra ansiktsuttryck på ett sätt som man inte känner igen sig i.

Med fillers kan dessa linjer och veck suddas ut och minimeras eller helt försvinna och du kan återfå ett utseende som du en gång har haft och som på ett bättre sätt speglar din personlighet.

Sura mungipor

Sura mungipor uppstår då volymen i området kring munnen minskar vilket får mungiporna att peka neråt. Detta orsakas av en rynka eller en linje som går från läpparnas utsida ner mot hakan.

Sura mungipor ger ett intryck av att du ser arg, bekymrad eller irriterad ut, något som kanske inte alls speglar den du är eller hur du känner dig.

Detta kan enkelt motverkas med fillers vilket fyller ut volymen och får den sura rynkan eller linjen att suddas ut. Resultatet blir att din mun återfår sin ursprungliga form och du får ett ansiktsuttryck som speglar den du är och hur du känner dig.

NCTF vitamincocktail + microneedling