Hudföryngring med laser och Hollywoodbehandling i Stockholm

Laserverket i Stockholm erbjuder en hollywoodbehandling som med hjälp av laser skapar en hudföryngring. Behandlingen är en ansiktsbehandling med peeling som genomförs med laser. Hollywoodbehandlingen inleds med att huden tvättas rent och sen stryker vi på en medicinsk samt aktiv carbonkräm i ansiktet. Efter att krämen har torkat in i huden peelas den bort med lasern. Hollywoodbehandlingen och hudföryngringen som görs med laser ger en skön, fräsch och behaglig känsla i huden. Huden blir mjukare och hudtonen jämnas ut.

Hudföryngring med laser - Hollywoodbehandling

Innan vi påbörjar behandlingen informerar vi dig hur behandlingen kommer att gå till. Tänk på att inte ha några kosmetiska produkter som innehåller olja eller andra fetter i samband med behandlingen. Behandlingen inleds med att huden rengörs med en alcogel. Därefter appliceras ett tunt och jämnt lager med carbonkrämen som torkar in i huden under 10 minuter. Carbonkrämen tränger sig igenom porerna som finns i den yttersta hudlagret, epidermis. Lasern peelar sedan bort carbonkrämen och de döda hudcellerna som finns i huden.

Djupgående Hollywoodbehandling som görs i Stockholm

En djupgående Hollywoodbehandling jobbar mer på djupet i huden och kollagenproduktionen stimuleras. Behandlingen ger resultat på stora porer och fina linjer. Huden tightas till och mer fukt börjar produceras. Djupgående Hollywoodbehandling är skonsammare mot huden än kemisk peeling. Även personer med känslig hy kan göra en djupgående Hollywoodbehandling. Huden blir uppvärmd under behandlingen och en rodnad i huden kan hålla i sig några dagar efter. Det kan också vara så att huden fjällar efterkommande vecka. Ju fler gånger behandling görs, desto bättre resultat. Det ska gå 2 veckor mellan varje behandling. Paketpris finns för 3 st behandlingar.

Efter laserbehandlingen

Efter behandlingen tvättas resterande carbonkräm bort med ljummet vatten. Vi vårdar även huden med en skön eftervårdskräm. Behandlingen ger inga biverkningar och ingen eftervård behövs efter hudföryngringen av laser.

Resultatet av Hollywoodbehandlingen som görs i Stockholm

Hollywoodbehandlingen som görs på Laserverket i Stockholm skapar en effekt av hudföryngring. I behandlingen peelas döda hudceller bord och huden får en ny livfull lyster. Eftersom behandlingen inte ger några biverkningar behöver du inte göra något annat än att vårda din hy precis som vanligt efter din behandling.

Boka tid för hudföryngring med laser

Du är välkommen att kontakta oss för frågor och bokning av tid. Vi på Laserverket i Stockholm har goda erfarenheter inom hudföryngring med laser. Kontakta oss på 070-7736085 eller boka via länken uppe till höger.