fbpx

Filorga NCTF vitamincocktail

Med hjälp av NCTF vitamincocktail får du en hudföryngring som återger din hud den spänst och lyster som den en gång hade.

Ålder, solexponering, stress och rökning påverkar vår hud. Fina linjer, mindre lyster och porer är några tecken som vi alla kommer att se i vårt ansikte. För en del uppkommer dessa tidigare än för andra och detta har dels att göra med arvsanlag men också beroende på hur och vad vi har utsatt vår hud för.
Med NCTF vitamincocktail är det idag möjligt att på ett säkert och effektivt sätt återställa hudens balans och få den att se yngre och fräschare ut.

Vad innehåller NCTF vitamincocktail?

NCTF vitamincocktail innehåller 53 aktiva ingredienser (vitaminer, mineraler, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, samt neukleinsyror) plus hyaluronsyra som återfinns naturligt i vår hud och som skapar celltillväxt, kollagen och elastin.

NCTF vitamincocktail + microneedling

Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan reparerar. Under tiden slussar man ner NCTF+HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och stärka upp huden och göra den frisk och återfuktad. Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Microneedling svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.

Effekt och resultat

Behandling med NCTF och microneedling sätter igång en process i huden som ger en ökad produktion av elastin och kollagen. Resultatet gör att hudens struktur och kvalitet avsevärt förbättras. Huden återfår sin spänst och lyster, fina linjer och rynkor minimeras, porerna blir avsevärt mindre och även hyperpigmenteringen minskar.

Oftast kan man se tydliga resultat redan efter den första behandlingen men det brukar behövas 3-5 behandlingar för att uppnå det allra bästa och mest varaktiga resultatet.

Att tänka på efter behandling

Du bör inte tvätta ansiktet första kvällen efter behandlingen. Undvik fysisk aktivitet, bastu eller bad närmaste 24 timmarna. Rent örngott och en ren handduk. Huden kommer att vara röd och lite irriterad de första två dagarna efter microneedle behandlingen. Torrhet och lite klåda kan förekomma. Använd alltid Solskydd SPF 50.