Ett nytt spännande år har startat i rekordfart och nu kan vi erbjuda en hel del behandlingar förutom tatueringsborttagning, pigment -och hollywoodbehandling. Nytt för i år är permanent hårborttagning med diodlaser, microneedling med NCTF+HA vitamin cocktail och fillerbehandling. Permanent hårborttagning med diodlaser… med en av marknadens säkraste maskiner…(Read More)

Vi går mot juletider och nytt år. Bokslut ska göras och med det en del förändringar och beslut. Vet att den här delen på året kan vara lite tight ekonomiskt. Men låt inte det vara ett hinder till att skjuta upp beslutet om en tatueringsborttagning eller en pigmentbehandling. Vi…(Read More)

Med vår laser Q-terra Q10 kan vi också ta bort pigmentfläckar. Den första i sitt slag med tvillingpuls vilket gör behandlingen skonsam mot din hud men samtidigt väldigt effektiv. Pigmentbehandling fungerar i stort på samma sätt som en tatueringsborttagning. Laserljuset träffar pigmentfläcken och pigmentet i fl…(Read More)

Vill tipsa om tatueringar som spelar upp ljud. Det är riktigt häftigt. Skulle du trots allt tröttna på din favoritlåt eller ljudet från ditt ex som säger att hen älskar dig, det är lugnt du kan alltid göra en tatueringsborttagning…(Read More)

När du väljer vem som ska göra din tatueringsborttagning så är priset helt klart en faktor att tänka på. Väldigt ofta blir det som verkar billigt inte billigast till slut. Om du får betala för 10-12 behandlingar för din tatueringsborttagning blir det väldigt dyrt. Ofta…(Read More)