Tatueringsborttagning i Stockholm 

Laserverket i centrala Stockholm gör laserbehandlingar och tatueringsborttagning. Vi erbjuder en effektiv laserbehandling som tar bort din tatuering utan att lämna ärr på din hud. Vi har även en resultatgaranti på svarta samt röda tatueringarborttagning och en behandlingsskadeförsäkring. Boka tid för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vår tatueringsborttagning i Stockholm. Självklart finns det möjlighet att göra ett test, hör av dig!

Boka tid för tatueringsborttagning

Boka tid för en laserborttagning av din tatuering hos Laserverket i Stockholm. Vi börjar alltid med att boka en tid för en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur borttagningen av din tatuering ska gå till. Vi gör även en provskjutning på ett litet område av huden för att försäkra oss om att det inte blir någon allergisk reaktion.

Inför en tatueringsborttagning med laser

  • Sola inte 2-4 veckor innan behandlingen.
  • Raka området som ska behandlas.
  • Använd inte brun-utan-sol på minst 1 vecka innan behandlingen.
  • Undvik smink, feta krämer eller olja på området som ska behandlas 24 timmar innan
  • Applicera valfri bedövningssalva på området som ska behandlas 2 timmar innan.

Säker laserborttagning i Stockholm med Q-terra Q10

Varje individ och tatuering är unik därför anpassar vi laserborttagningen av tatueringen för att ge allra bästa resultat. Vid tatueringsborttagning använder vi en laser med äkta tvillingpuls. Tvillingpulsen är kraftfull mot tatueringspigmentet men skonsam mot huden. Det gör tatueringsborttagningen mycket snabb och effektiv. Med tvillingspulsen kan vi göra en tatueringsborttagning på hälften så många behandlingar som vanligt. Normalt klarar vi att göra en tatueringsborttagning på ca 6 behandlingar. Maskinen alstrar dessutom ljus i fyra olika våglängder som tillsammans gör att vi kan ta bort nästan alla tatueringsfärger. Vår laser Q-terra Q10 är självklart CE certifierad för medicinskt bruk, certifikat 2195-MED-1133401.

Vem kan göra en tatueringsborttagning?

För att kunna göra en laserborttagning av en tatuering på Laserverket i Stockholm måste du vara frisk då immunförsvaret ska arbeta aktivt för att transportera bort pigmentartiklarna. Du får inte vara gravid, amma, ha någon form av hudsjukdom eller eksem. Du får inte äta någon medicin som gör dig ljuskänslig eller äta någon blodförtunnande medicin. Vi gör inte tatueringsborttagningar som är närmare än 2,5 cm från ögonen, eyeliner eller läpparna.

Tatueringsborttagning i Stockholm

Under behandlingen tränger laserpulserna in i huden och spränger pigmenten i tatueringen. Pigmenten splittras i mikroskopiska partiklar som forslas bort av lymfsystemet. Kroppen behöver 3 månader för att rensa bort partiklarna innan nästa behandlingstillfälle. Processen kan inte påskyndas och det finns risker med att göra behandlingarna för tätt.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kyls området på huden ner med en kylpåse och smörjs in med en laser doctor salva. Huden kan bli öm, svullen och röd några dagar efter behandlingen. Det är viktigt att du inte rör eventuella vätskeblåsor efter behandlingen. Undvik att sola, träna och bada de första dagarna efter behandlingen. Tänk på att hålla huden ordentligt återfuktad och kyld i ca 3 dagar efter behandling eller tills svullnaden och värmeökningen har försvunnit. Det är viktigt att du följer våra eftervårdskonstruktioner för att undvika ärr och skador på huden. Efter 3 månader är du välkommen tillbaka till Laserverket i Stockholm för att fortsätta med laserbehandlingen och borttagningen av din tatuering.

Boka tid för tatueringsborttagning

Du är välkommen att kontakta oss för frågor och bokning av tid. Vi på Laserverket i Stockholm har goda erfarenheter inom tatueringsborttagning med laser. Kontakta oss på 070-7736085 eller boka knappen uppe till höger.

Tatueringsborttagning

Börja med att boka tid för en kostnadsfri konsultation. Där går vi tillsammans igenom hur en tatueringsborttagning går till och du kan ställa dina frågor.

Pigmentbehandling

Många pigmentfläckar kan tas bort med laser. Prata med oss så hjälper vi dig.

Hollywoodbehandling

Hudföryngring med ansiktsbehandling och peeling med hjälp av laser.

Aknebehandling

Laserbehandling av akne minskar talgproduktionen och bakterierna.

Boka tid direkt

Fundera inte längre när ditt nya liv skall börja. Vi finns här för dig, boka tid.