Tatueringsborttagning i Stockholm

Laserverket i centrala Stockholm gör laserbehandlingar och tatueringsborttagning. Vi erbjuder en effektiv laserbehandling som tar bort din tatuering. Vi utför tatueringsborttagningen säkert och innehar behandlingsskadeförsäkring.  Boka tid för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vår tatueringsborttagning i Stockholm. Självklart finns det möjlighet att göra ett test, hör av dig!

Boka tid för tatueringsborttagning

Boka tid för en laserborttagning av din tatuering hos Laserverket i Stockholm. Boka gärna en tid för en konsultation där vi går igenom hur borttagningen av din tatuering ska gå till. Konsultationen är alltid gratis och kan ske på plats eller via telefon. Vi kan även göra test på ett litet område för att försäkra oss om att det inte blir någon allergisk reaktion.

Inför en tatueringsborttagning med laser

Säker laserborttagning i Stockholm med Q-terra Q10

Varje individ och tatuering är unik därför anpassar vi laserborttagningen av tatueringen för att ge allra bästa resultat. Vid tatueringsborttagning använder vi en laser med äkta tvillingpuls. Tvillingpulsen är kraftfull mot tatueringspigmentet men skonsam mot huden. Det gör tatueringsborttagningen mycket snabb och effektiv. Normalt klarar vi att göra en tatueringsborttagning på 8-12 behandlingar. Maskinen alstrar dessutom ljus i fyra olika våglängder som tillsammans gör att vi kan ta bort nästan alla tatueringsfärger. Vår laser Q-terra Q10 är självklart CE certifierad för medicinskt bruk, certifikat 2195-MED-1133401.

Vem kan göra en tatueringsborttagning?

För att kunna göra en laserborttagning av en tatuering på Laserverket i Stockholm måste du vara frisk då immunförsvaret ska arbeta aktivt för att transportera bort pigmentartiklarna. Du får inte vara gravid, amma. Inte ha någon form av hudsjukdom eller eksem på området som ska behandlas. Du får inte äta någon medicin som gör dig ljuskänslig eller äta någon blodförtunnande medicin. Vi gör inte tatueringsborttagningar över ögonen, eyeliner eller på läpparna.

Tatueringsborttagning i Stockholm

Under behandlingen tränger laserpulserna in i huden och spränger pigmenten i tatueringen. Pigmenten splittras i mikroskopiska partiklar som forslas bort av lymfsystemet. Kroppen behöver 12 veckor för att rensa bort partiklarna innan nästa behandlingstillfälle. Processen ska inte påskyndas då det finns risk för att det kan bli som en skuggbild kvar av tatueringen.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kyls området på huden ner med en kylpåse och smörjs in med en laser doctor salva. Huden kan bli öm, svullen och röd några dagar efter behandlingen. För att undvika blåsor är det viktigt att fortsätta kyla området tills värmeökningen avtagit. Om det skulle bli någon blåsa undvik att röra dem. Blåsor lägger sig efter någon dag. Undvik att sola, träna hårt och bada de första dagarna efter behandlingen. Tänk på att hålla huden ordentligt återfuktad några dagar efter behandling tills svullnaden och värmeökningen har försvunnit. Det är viktigt att du följer våra eftervårdskonstruktioner för att undvika ärr och skador på huden. Efter 12 veckor är du välkommen tillbaka till Laserverket i Stockholm för att fortsätta med laserbehandlingen och borttagningen av din tatuering.

Boka tid för tatueringsborttagning

Välkommen att kontakta oss för frågor och bokning av tid. Konsultation är att gratis. Vi på Laserverket i Stockholm har goda erfarenheter inom tatueringsborttagning med laser. Boka på knappen uppe till höger.