fbpx
Inte bara tatueringsborttagning

Nyheter! Inte bara tatueringsborttagning

Ett nytt spännande år har startat i rekordfart och nu kan vi erbjuda en hel del behandlingar förutom tatueringsborttagning, pigment -och hollywoodbehandling. Nytt för i år är permanent hårborttagning med diodlaser, microneedling med NCTF+HA vitamin cocktail och fillerbehandling.

Permanent hårborttagning med diodlaser… med en av marknadens säkraste maskiner. Diodlasern Apollo har ett unikt kylsystem som bibehåller värmen i hårsäckarna samtidigt som den kyler hudytan och gör på så sätt att behandlingen upplevs smärtfri. Hårstrån tas bort permanent med hjälp av värme. Det sker med en swipeteknik som gör att värmen byggs upp successivt och går ner med hårstrået till hårroten som bränns sönder. Det kan kännas lite varmt och stickningar när värmen når hårroten.

Microneedling… med en elektronisk micropenna som skapar hundratusentals små microkanaler ner i huden. Micropennan jobbar med elektroporering som med en svag ström ser till att vitaminerna kommer ned ännu bättre i huden. En kontrollerad skada skapas som huden reparerar. Under tiden slussas NCTF+HA ned som gör att cellerna får en rejäl hjälp på traven med att stärka upp huden och göra den frisk och återfuktad. Huden reparerar skadorna och producerar kollagen samt elastin. Behandling kan svida och bränna lite men gör inte ont. NCTF+HA är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Huden får extrem mycket näring, ny glans, lyster och fina linjer jämnas ut. 3 behandlingar krävs med 3-4 veckors mellanrum för att nå bästa resultat, men resultat syns redan efter 1 behandling. Ett mer varaktigt resultat syns efter 4-5 behandlingar. Därför erbjuder vi paketpris där du 5 behandlingar till priset av 4 behandlingar. Det finns 3 olika varianter av behandlingar att välja på.

Fillerbehandling… är på väg in. Återkommer med mer information kring detta längre fram.

Dela med dina vänner

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner