Pigmentbehandling med laser i Stockholm

Med en fläckfri hud ser du genast yngre ut. Vi på Laserverket i Stockholm genomför vi pigmentbehandlingar med laser. Den första i sitt slag med tvillingpuls vilket gör behandlingen skonsam mot din hud men samtidigt väldigt effektiv. Behandlingen görs för olika typer av pigmentförändringar i huden.

Vi tar bort åldersfläckar, solfläckar och café au lait-fläckar. Boka din tid för gratis konsultation så berättar vi mer om vår pigmentbehandling med laser på Laserverket i Stockholm.

Inför pigmentbehandlingen med laser

Pigmentbehandling med laser

Under behandlingen omvandlas laserljuset till värme som spränger pigmentcellerna i småbitar. Kroppens naturliga försvar plockar bort pigmentcellerna via lymfkanalerna. Oavsett om pigmentfläckarna är mörka eller ljusa så är behandlingsprocessen densamma. Pigmentfläckarna försvinner vanligtvis helt efter en behandling med laser. Om inte så ska behandlingarna ske med 4-6 veckors mellanrum.

Efter en pigmentbehandling med laser

Efter behandlingen bli området irriterat och rodnat. Undvik att sola på 4 veckor efter behandlingen och var noggrann med återfuktningen av huden efteråt. Smörj in det behandlade området varje kväll då läkningsprocessen är som störst på nätterna. Vi rekommenderar även att du undviker smink på det behandlade området under den första veckan. Läketiden efter behandlingen är 1-3 veckor. Pigmentfläckarna försvinner vanligtvis helt efter en behandling och den skonsamma behandlingen lämnar inga ärr på huden.

Boka tid för pigmentbehandling med laser

Du är välkommen att kontakta oss för frågor och bokning av tid. Vi på Laserverket i Stockholm har goda erfarenheter inom pigmentbehandlingar med laser. Kontakta oss på 08-396085 eller boka knappen uppe till höger.