Laserbehandling mot rökning och snusning i Stockholm

Bli helt nikotinfri med laserterapi

Om du vill eller om du har bestämt dig för att sluta röka eller snusa kan vi hjälpa dig att bli helt nikotinfri med Relief® laserterapi. Relief® laserterapi är ledande i Europa när det gäller laserterapi mot nikotinberoende. Behandlingen är effektiv, smärtfri och medför inga biverkningar. Behandlingen med laser är snabb och smärtfri. Den stimulerar särskilda punkter på kroppen som påverkar suget efter nikotin. Kroppens endorfinproduktion ökar och abstinensbesvär som huvudvärk, rastlöshet och koncentrationssvårigheter minimeras. Behandlingen motverkar även en eventuell viktuppgång då den stimulerar ämnesomsättningen, dämpar aptiten och sötsuget. I de flesta fall räcker det med ett behandlingstillfälle men som kund har du alltid möjlighet att få ytterligare en behandling kostnadsfritt inom ett år om behov skulle uppstå.

Fördelar med Relief laserterapi mot rökning och snusning

Fördelar med Relief laserterapi mot rökning och snusning

Vanliga frågor om Relief® och laserterapi mot rökning och snusning

Vilka är Relief®?

Relief® grundades 2004 i Tyskland. Efter stora framgångar i Berlin etablerade sig franchiseföretaget i en mängd tyska storstäder och nu erbjuds nikotinavvänjning med laserbehandling på omkring 100 kliniker i Tyskland, Österrike, Schweiz, Spanien, Sydamerika och Sverige. I Sverige startades den första Reliefkliniken 2008 i Göteborg. I dag finns vi på 12 orter runt om i landet, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi på Laserverket som utför Relief laserterapi i södra Stockholm finns nära Södra Station på Södermalm

Hur många lyckas sluta med rökning eller snusning med hjälp av laserbehandling?

Ca 70% av våra kunder lyckas sluta röka/snusa.

Hur många laserbehandlingar gör man?

Det behövs bara en behandling som tar cirka 90 minuter. Dessutom har vi en policy som säger att man får komma på återbesök inom ett år, om man behöver en behandling till. Utöver det bistår vi också med eftervård i form av motivationsstöd med sms och rekommendationer på vad man kan göra istället för att ta en cigarett eller en snus.

Hur blir man av med nikotinberoendet med hjälp av laser?

Vi placerar laserljuset på tjugosju olika punkter på var sida av kroppen alltså sammanlagt femtiofyra punkter, i ansiktet, på händerna och på fingrarna. När laserljuset triggar punkterna på kroppen sätter kroppen igång en egen produktion av endorfiner.

Hur ska man förbereda sig?

Vi har inga krav på att man ska ha slutat röka eller snusa inför besöket men man bör vara mentalt inställd på att dagen för behandlingen är sista dagen man röker eller snusar.