SmartXide Co2 CoolPeel

Ge dig själv och din hud ett friskare, fräschare och yngre utseende med SmartXide Co2 CoolPeel.

Med CoolPeel reduceras fina linjer, solskador och porstorleken minskar. Du får en jämnare hudton och lyster. Det bästa av allt är att med CoolPeel laserbehandling behövs ingen lång läkningstid.

Vad är CoolPeel?

CoolPeel är ett helt nytt, säkert och bekvämt sätt att dra nytta av fördelarna med en traditionell Co2 resurfacing behandling utan att behöva en lång läkningstid. Genom att enbart rikta energi till det yttersta hudlagret får vi en hudföryngrande effekt som fungerar. Skadad hud avlägsnas och du får en friskare hud och hudföryngrande effekt.

Vad gör en CoolPeel ?

Co2 lasrar är den gyllene standarden gällande behandling av hudföryngring, rynkor, åldersfläckar, akneärr, och andra fläckar. Skadad hud avlägsnas, kollagenproduktionen stimuleras och värmeenergin som levereras stramar åt huden. Det fungerar fantastiskt bra men traditionella Co2 behandlingar medför relativt lång läkningsprocess därmed en risk för komplikationer under tiden huden läker. Med CoolPeel levereras en fraktionerad ablativ behandling utan läkningstid. Risken för hyperpigmentering eller infektion är minimal.

Hur fungerar CoolPeel?

CoolPeel laserbehandling kan endast göras med en SmartXide Punto Co2 laser. SmartXide Punto är den senaste och en av dem mest avancerade Co2 laser från DEKA, en global ledare inom estetisk laserteknik. Endast SmartXide Punto kan kontrollera och leverera en så pass hög laserenergi i extremt korta pulser som krävs för att få resultat utan kvardröjande värme som traditionellt skulle skada omgivande hud. Avsaknaden av onödig kvardröjande värme i huden gör vi kallar behandlingen CoolPeel. Du får en omedelbar estetisk hudföryngrande effekt med minimal läkningstid.

Vem kan göra för CoolPeel?

Alla oavsett hudtyp kan göra en CoolPeel behandling. Om du vill reducera fina linjer, minska solskador och porstorlek så är CoolPeel behandlingen för dig. Du får en jämnare hudton och lyster utan lång läkningstid. Din hy kommer se friskare och yngre ut. CoolPeel laserbehandling gör skillnad.

Hur lång tid tar en CoolPeel?

CoolPeel för hela ansiktet tar max 30 minuter.

Behövs det bedövning?

Det gör inte speciellt ont att göra en CoolPeel behandling därför finns det inget behov av bedövning. Om du vill kan vi lägga på en bedövande kräm för extra komfort. Då behöver du komma 40 minuter innan utsatt behandlingstiden.

Vad är läkningstiden?

En av de största fördelarna med CoolPeel är att det inte behövs någon läkningstid. Du kan räkna med att vara lite röd som om du har en solbränna under en till två dagar. Det är inget som hindrar dig från att återvända till dina normala dagliga aktiviteter. Huden kan kännas lite torr och fjällig då det läker därför är viktigt att du håller huden återfuktad.