Laser mot födelsemärken i centrala Stockholm

Har du oönskade födelsemärken som du hade velat ha bort? Då har du kommit helt rätt! Vi på Laserverket finns i centrala Stockholm och utför laserbehandlingar med Co2 laser tar vi bort alla typer av ofarliga -och oönskade hudförändringar. Vi tar bland annat bort leverfläckar och födelsemärken. Det är väldigt effektivt att behandla och ta bort födelsemärken med laser. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation för att höra mer hur laserbehandling skulle hjälpa dig med dina leverfläckar och födelsemärken.

Säker borttagning av leverfläckar

Eftersom varje person är unik och har unika behov anser vi det viktigt att anpassa behandlingen av leverfläckar och födelsemärken efter just dina behov. Om du har bestämt dig att du vill ta bort oönskade födelsemärken är nästa steg att boka en kostnadsfri konsultation så pratar vi mer om hur behandlingen skulle se ut för just dig och vilken trolig effekt som kan förväntas. Givetvis går det bra att både ringa och att använda boka-knappen här på hemsidan, varmt välkommen!

Certifierade laserterapeuter och trygghet

Vår önskan är att alla som kommer till oss känner sig trygga och får önskat resultat av sin behandling. Just därför är alla utbildade laserterapeuter med gedigen erfarenhet samtidigt som vi satsat på att ha den mest avancerade utrustningen som finns på marknaden. Vi jobbar med Co2 laser från DEKA Laser som är världsledande på området.


Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en kostnadsfri konsultation. Det går lika bra att använda boka-knappen här på hemsidan som att ringa.