Co2 laser mot födelsemärken i centrala Stockholm

Har du oönskade födelsemärken som du vill ta bort? Då har du kommit helt rätt! Vi på Laserverket finns i centrala Stockholm och utför laserbehandlingar. Med Co2 laser lasrar vi bort alla typer av ofarliga -och oönskade hudförändringar. Vi tar bland annat bort leverfläckar och födelsemärken. Det är väldigt effektivt att behandla och ta bort födelsemärken med Co2 laser. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation för att höra mer hur laserbehandling skulle hjälpa dig med dina leverfläckar och födelsemärken.

Så här fungerar en Co2 laser

Laser (light amplification by stimulated emission of radiation) fungerar genom att en våglängd av högenergiljus som när det fokuseras på en viss hudåkomma skapar värme och på så sätt förstör dem sjuka cellerna.

Olika typer av lasrar använder olika det medium för att producerar laserstrålen. Mediet förstärker ljuset av en viss våglängd när det passerar genom den. En Co2 laser har ett aktivt lasermedium som är en blandning av 3 gaser bestående av 10–20% koldioxid, 10–20% kväve och resten är helium. Co2 laser producerar en våglängd på 10600nm i det infraröda spektrat.

Co2 laserstrålen penetrerar de övre hudlagren och når in i dermis. Det skapar små mikroskopiska områden av termiska skador som stimulerar ny kollagen produktion och ersätta skadade hudytan av nya epidermala celler.

Med Co2 laser kan vi lasra bort alla typer av ofarliga -och oönskade leverfläckar och födelsemärken.
Vi kan även lasra bort andra typer av ofarliga -och oönskade hudförändringar som t ex solfläckar, åldersfläckar, åldersvårtor, cafe au laitfläckar, födelsemärken, fibrom, hudflikar (skintags), mollusker, kreatoser (aktiniska och seborroiska) mollusker, xanthelasma och vårtor med eller utan pigment.

Vi kan även reducera alla typer av ärr, rynkor och bristningar. Vi utför laserbehandlingar för olika sorters hudförändringar och efter lång erfarenhet vet vi att co2 laser är väldigt effektivt. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation för att höra mer hur laserbehandling skulle hjälpa dig med dina hudförändringar.

Säker borttagning av leverfläckar

Eftersom varje person är unik och har unika behov anser vi det viktigt att anpassa behandlingen av leverfläckar och födelsemärken efter just dina behov. Om du har bestämt dig att du vill ta bort oönskade födelsemärken är nästa steg att boka en kostnadsfri konsultation så pratar vi mer om hur behandlingen skulle se ut för just dig och vilken trolig effekt som kan förväntas. Givetvis går det bra att både ringa och att använda boka-knappen här på hemsidan, varmt välkommen!

Certifierade laserterapeuter och trygghet

Vår önskan är att alla som kommer till oss känner sig trygga och får önskat resultat av sin behandling. Just därför är alla utbildade laserterapeuter med gedigen erfarenhet samtidigt som vi satsat på att ha den mest avancerade utrustningen som finns på marknaden. Vi jobbar med Co2 laser från DEKA Laser som är världsledande på området.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en kostnadsfri konsultation. Det går lika bra att använda boka-knappen här på hemsidan som att ringa.