Co2 laser mot ärr i centrala Stockholm

Har du oönskade ärr som du vill reducera och bli av med? Då har du kommit helt rätt! Vi på Laserverket i centrala Stockholm gör laserbehandlingar med co2 laser. Vi behandlar alla typer av ärr med co2 laser. Akneärr, brännskadeärr, kraterärr, självskadeärr, operationsärr och dylikt. Behandla och reducera olika sorters ärr med co2 laser är väldigt effektivt. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation för att höra mer hur en laserbehandling skulle hjälpa dig att äntligen bli av med dina ärr.

Ärr uppstår i huden när huden läkt ihop med bindvävnad istället för med nya hudceller. Oavsett typ av ärr, akneärr, självskadeärr, operationsärr, brännskadeärr eller ärr efter någon skada eller olycka så kan vi effektivt reducera och behandla ärren med en fraktionerad co2 laser.

En Fraktionerad co2 laser skickar ut många små laserskott som gör en kontrollerad skada i bindvävnaden som orsakat ärret och bindvävnaden bryts ned. Skadan stimulerar att nya hudceller bildas och ärret reduceras.

Det ska ha gått minst 12 månader från det du fått ärret tills behandlingen med en fraktionerad co2 laser kan påbörjas. Du får inte ha använd brun utan solprodukter 2 veckor innan en behandling.

En behandling med en fraktionerad co2 laser kan kännas som en varm och lite stickande känsla. Vi lägger på en bedövningssalva innan behandlingen som gör att behandlingen upplevs som mindre obehaglig. Området som behandlas blir rött och kan bli lite svullet efter en fraktionerad co2 laserbehandling. Rodnaden och svullnaden brukar lägga sig efter några dagar. Smörj in området med mjukgörande lotion om området känns torrt. Undvik att sola området och använde solskyddsfaktor SPF50 ett par månader efter behandlingen.

Behandling av ärr med fraktionerad co2 laser är ett effektivt sätt att reducera ärr. Det tar ca 2 månader för huden att läka och det är först då kan du se resultatet av den senaste behandlingen. Beroende på hur ärret ser ut och vart det sitter brukar det behövas 3-4 st behandlingar för att uppnå ett tillfredställande resultat. Det bör gå minst 6 veckor mellan varje behandling.Före och efterbild

Säker ärrbehandling med laser

Varje individ är unik och därför är det av vikt att vi anpassar laserbehandlingen av dina ärr efter dina behov. Därför rekommenderar vi att du bokar en tid för en kostnadsfri konsultation så att vi kan gå igenom hur ärrbehandlingen skulle gå till för just dig. Givetvis går det bra att både ringa och att använda boka-knappen här på hemsidan, varmt välkommen!

Avancerad utrustning

Vi på Laserverket strävar alltid efter att du ska känna dig trygg samtidigt som du ska få ett bra resultat av behandlingen. Just därför har vi satsat på den mest avancerade utrustningen som finns på marknaden. Vi jobbar med Co2 laser från DEKA Laser som är världsledande på området. Detta i kombination med att vi är certifierade laserterapeuter med gedigen erfarenhet bidrar till att nå den målsättningen.

Varmt välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation redan idag.